Artikel iPad accessoires

Uiteraard hebben we niets aan de iPad zelf, als er geen accessoires zouden zijn. Apple weet hier wel raad mee en worden er dus ook een hoop iPad accessoires gelanceerd.

Wat dacht je van een:
iPad Case,
iPad Dock of
iPad Camera Connection Kit?

Genoeg accessoires dus. Wij vertellen je alles in dit artikel over de iPad accessoires.

Met de iPad Camera Connection Kit kun je heel snel foto’s en video’s importeren van een digitale compact – of videocamera. Dit kan op twee verschillende manieren en is dus erg handig.

De iPad Dock heb je in ieder geval nodig voor het synchroniseren en opladen van je iPad. Deze had je ook in de vorm voor een iPhone en iPod.

De iPad Case is een handige tas voor de iPad. Deze neem je gemakkelijk en veilig overal mee naartoe. De tas is uitgevoerd met vezel, een zachte voering en Apple heeft nog een extra handigheidje bedacht. Je kunt de iPad Case zo opvouwen dat de tas als houder staat voor je iPad.

Natuurlijk is er ook een iPad Keyboard Dock. De iPad kun je in de houder zetten van de iPad Case en zo kun je de iPad Keyboard Dock aansluiten en heb je ook een toetsenbord, eigenlijk heb je dan een complete computer.

Niet alleen deze hulpmiddelen zijn er, maar ook anderen. Zoals de USB-lichtnetadapter en de Apple Wireless Keyboard; een toetsenbord met bluetooth. Deze bluetooth gaat dan vanuit je toetsenbord, richting je iPad.

Een hoop accessoires dus, sommigen zitten bij de iPad, anderen kun je alsnog los verkopen.


© 2011-2022 Artikel iPad Accessoires, iPadUnlocken.nl