iPad Applicaties

Wil jij weten hoe je moet omgaan met de applicaties op jouw iPad? Of weet je net niet helemaal hoe jouw iPad werkt? Dan is deze cursus de ideale oplossing. Leer werken met uw iPad door middel van makkelijke video’s!

iPad Video Lessen
Er is nu een iPad Video Cursus gestart waarin u alles over het gebruik van uw iPad kunt leren. Door middel van stap voor stap video’s worden alle functies uitgelegd die handig zijn om te weten op de iPad. Van de basis tot het gevorderd gebruik. De video bibliotheek blijft up to date, er worden steeds weer nieuwe video’s toegevoegd bij updates of vragen van de leden. Ook u kunt altijd vragen stellen en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.

In april was er nog enige commotie over de applicaties van de iPhone en de iPad. Inmiddels heeft Apple meer dan 150.000 applicaties ontwikkeld. De vraag was natuurlijk; zijn uiteindelijk alle applicaties via de iPad te koop in de iTunes store? Komen er nieuwe applicaties of komt er een aparte, nieuwe iTunes store voor de iPad? In dit artikel lees je en brengen wij je het één en ander bij over de iPad applicaties. Gaan wij uiteindelijk massaal overstappen van de iPhone naar de iPad? In Nederland is de iPad bijvoorbeeld nog niet uit en in veel andere landen ook nog niet. Wat er in ieder geval nu bekend is, is dat Apple een iPad Apple Store opent. In deze store zullen in ieder geval wat nieuwe game applicaties tevoorschijn komen. Dit komt mede door het onderzoek van het Amerikaanse analysebureau Flurry. Verschillende ontwikkelaars hebben de afgelopen maanden verschillende applicaties mogen uittesten ter goedkeuring. Zo wordt in feite de iPad Apple Store al meer vormgegeven. Er is ook een resultaat uit het onderzoek gekomen: games en vermaak stonden als nummer één op de lijst van favoriete applicaties. Ook entertainment en nieuws scoorden behoorlijk hoog op de lijst van favoriete applicaties. De kans dat er nog nieuwe iPad applicaties in de iPad Apple Store terecht komen is dus groot, waarschijnlijk applicaties die iets te maken hebben met entertainment, nieuws, games en vermaak. Hoe het er allemaal precies uit gaat zien, die iPad Apple Store, dat is dus nog even afwachten.


© 2011 – 2022 Artikel iPad Applicaties, iPadUnlocken.nl. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *