iPad Specificaties

Wil jij weten hoe je moet omgaan met jouw iPad? Dan zijn de specificaties belangrijk. Of weet je net niet helemaal hoe jouw iPad werkt? Dan is een cursus de ideale oplossing. Leer werken met uw iPad door middel van makkelijke video’s!

Er is nu een iPad Video Cursus gestart waarin u alles over het gebruik van uw iPad kunt leren. Door middel van stap voor stap video’s worden alle functies uitgelegd die handig zijn om te weten op de iPad. Van de basis tot het gevorderd gebruik. De video bibliotheek blijft up to date, er worden steeds weer nieuwe video’s toegevoegd bij updates of vragen van de leden. Ook u kunt altijd vragen stellen en u ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Sinds 3 april jongst leden is Apple in de Verenigde Staten begonnen aan de verkoop van de iPad. Het gloednieuwe product dat iedereen wil hebben. Natuurlijk is het de vraag uiteindelijk of Apple het waar heeft gemaakt, wat er werd verwacht. Maar wat zijn nu precies de pluspunten van de iPad, waarom is het zo uniek en wat kan de iPad allemaal? Op deze en meer vragen krijg je een antwoord in dit artikel. Uiteraard worden er verschillende soorten verkocht, zo verschilt de capaciteit per iPad. Verkrijgbaar in 16, 32 of 64 GB. Het gewicht van de iPad ligt ongeveer tussen de 600 en de 700 gram en heeft een display van 9,7 inch. De iPad is draadloos en mobiel te koop en heeft verschillende locatiebepalingen. Naast deze technische specificaties is er ook nog een iTunes store waar het één en ander gekocht kan worden via de iPad. Er is keuze in de iTunes store uit meer dan 150.000 programma’s. De iPad heeft een diepte van 13,4 millimeter, een hoogte van 242,8 millimeter en een breedte van 189,7 millimeter, een redelijk groot scherm vergeleken met de iPhone of de iPod Touch. Dat is misschien ook één van de aspecten wat dit product zo uniek maakt. De iPad is zeer handig en toegankelijk. Het is een belevenis en een waar genoegen om het product te mogen gebruiken volgens inmiddels alle bezitters van een iPad. Met het extra grote scherm kunt u dus ook webpagina’s in zijn geheel bekijken op de iPad. Buiten de goede lees ervaring is het bekijken van andere programma’s, zoals Google Maps bijvoorbeeld een ware beleving.

© 2011 – 2020
Artikel iPad Specificaties, iPadUnlocken.nl.